Käsitöitä en ole kovin paljon pystynyt tekemään viime aikoina. Yhdet sukat jäivät jo aikaa sitten kesken ja jäävät varmaan odottelemaan ensi talvea ja uutta lankakerää.... Bambu-langasta tosin aion yrittää jotain lähiaikoina! Keväisempi sää (tosin tänään satoi räntää) on kylläkin saanut tarttumaan päivittäin ainakin hetkeksi virkkuukoukkuun. Löytyipä korin pohjilta muutama vuosia sitten keskenjäänytkin työ. Pitäisiköhän ne tehdä loppuun?

Vuosia sitten olen virkannut jonkin verran tyynyliinoja. Nämä osat ovat jääneet odottamaan tyynyä ja yhdistämistä. Yhdistäminen ei oikein ikinä ole innostanut minua eikä liinojen silittäminenkään sen puoleen. Prässäystä ne kyllä kovasti kaipaisivat kuten kuvasta näkyy. Sivun pituus on noin 34 cm.
564238.jpg
Joskus olen myös suunnitellut ilmeisesti hiukan isompaa joutsenliinaa (valaistus vähän sekoittaa näköjään kuviota). Muutaman sentin olen tähän saanut nyt lisää. Jokohan pituus riittäisi. Tämä olisi itseasiassa melkein sopivat eteisen lipaston päälle (pituus 75 cm), mutta ihan hiukan pitempi saisi olla, mutta ei jaksaisi aloittaa enää uusia joutsenia. Hmm...
564241.jpg