Kolmisen viikkoa olen aina välillä puuhaillut vauvan kietaisunuttua. Lankana Novita Wool, puikot 2,5mm ja ohje löytyi Neuleita ihan pienille -kirjasta, koko 70cm. Jännittävää kokeilla hiukan työläämpää neulomisprojektia ensimmäistä kertaa.

636271.jpg
Kuvassa etuosat valmiina ja pian menossa kaikki yhteen ennen hihasilmukkojen kaventamista. Silmukoiden lisäyksiin, kavennuksiin jne. katsoin apua Nyt neulomaan -kirjasta. Todella hyvä apu. Olisi toki ollut mukavaa, jos itse ohje olisi ollut tarkempi. Joka tapauksessa sain kyllä opetella paljon uutta!

667822.jpg
Tältä nuttu näyttää tänään. Nyt viikonloppuna olen ommellut kappaleet yhteen. Siihen sain vähän neuvoja kivalta luokanopelta :) En aivan tyytyväinen lopulta jälkeen ollut, mutta kaipa ne menettelevät ensimmäisiksi saumoikseni. Ja sitten olen neulonut ainaoikeaa reunoihin, jotka sen jälkeen kiristyivät liikaa sivuilta - etureuna pyrkii ylöspäin. Poiminko liian vähän silmukoita siltä osin?? Auttaisikohan jonkinlainen pingoittaminen?

Lisäksi olen pähkäillyt, että mitä tarkalleen tarkoittaa, että nyöri kiinnitetään "etukappaleiden alakulmiin" ja mitä kautta se sitten kierretään ja solmitaanko kaksi nyöriä jossain kohti ehkäpä yhteen. Muutaman napinnäpi-tyyppisen reiän jo onnistuin tekemään sivusauman viereen alas ja alanurkkiin, liekkö niitä jo liikaakin. Osaisiko joku neuvoa nyöriasiassa?

667821.jpg

Nallen päällä nuttu on ihan ok.