Intsu haastoi minut kertomaan seitsemän asiaa itsestäni. Onkin ollut ihan mukava lukea tätä haastetta jo tosi monista blogeista. Viikonloppuni meni Kajaanissa reissussa, mutta nyt yritän jotain vastailla.

1. Kuulun ruokapiiriin. Piiri toimii niin, että tilataan yhdessä lähi- ja luomuruokaa suoraan tuottajilta ja kukin jäsen hoitaa vuorollaan tilausta.

2. En ole syönyt karkkia tai suklaata 14 kuukauteen. Painoni on tällä hetkellä sama kuin karkinsyönnin lopettamisen aikoihin, mutta tuskin niistä kieltäytymisestä terveydelle on haittaakaan, joten lakko jatkuu. 

3. Kun vierailin aikoinaan ensi kertaa nykyisen puolisoni luona, hän hurmasi minut kierrätysastioillaan. No, ei toki pelkästään niillä, mutta oli ihana löytää monilta osin samoja arvoja omaava ihminen.

4. Luen yleensä aina ennen nukahtamista hiukan, mutta helpommin tartun jopa vitsikirjaan kuin esimerkiksi runokokoelmaan. Toisinaan harmittelen tätä runojen lukemisen vaikeutta, sillä todella haluaisin lukea enemmän erilaisia runoja.

5. En käytä alkoholia. Sana absolutisti tuntuu hiukan vieraalta, mutta ainakaan toistaiseksi en ole kokenut/ kiinnostusta alkoholiin. Näen aineella olevan sen verran paljon lieveilmiöitä, että ehkä jo senkin vuoksi haluan boikotoida koko asiaa. Ei minulla kuitenkaan sinänsä ole mitään muiden ihmisten alkoholin kohtuukäyttöä vastaan.

6. Tykkään käydä kirkossa toisinaan. Ja ehtoollisviiniä käytän (lisäys kohtaan 5). Kirkossa käynnistä tulee rauhallinen ja iloinen olo, ja siellä on mukava käydä ihan yksinkin.

7. En ikinä mitenkään erityisesti loistanut matematiikassa kouluaikoina, mutta olen aina työskennellyt kotonakin kovasti sen eteen, sillä matematiikka on mielestäni hauskaa ja kiinnostavaa. Päädyin opiskelemaan matematiikkaa ja mahdollisesti tulevaisuudessa opettamaankin.

Varsinaisia yksilöityjä haasteita en laita, mutta meemin voi halutessaan siepata itselleen.